praktijk hannibal enschede

Van harte welkom in onze praktijk

Een goede verzorging van ieder gebit is van groot belang. Als je problemen met je gebit hebt wil je snel en professioneel worden geholpen. Door je goed te informeren over onze behandelingen, prijzen en onze praktijk hopen wij dat we jouw bezoek zo prettig mogelijk kunnen laten verlopen.

Openingstijden

Ma 08:00 – 12:00 | 13:00 – 17:00
Di 08:00 – 19.00
Wo 08:00 – 19.00
Do 08:00 – 12:00 | 13:00 – 17:00
Vr 08:00 – 12:00 | 13:00 – 17:00

Behandelingen

Impressie van onze praktijk

Voor- en na behandeling

Enkele belangrijke huisregels

Je kunt een afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren (op werkdagen) telefonisch, per mail of aan de balie afzeggen. Doe je dit later, dan kunnen we de kosten in rekening brengen. Deze zijn afhankelijk van de behandeling die ingepland stond. Wij behouden het recht om patiënten die regelmatig hun afspraken niet nakomen uit te schrijven. Uiteraard zullen we dit dan duidelijk met jou communiceren.

Het is voor de behandelingen belangrijk te weten of je gezondheidsproblemen heb en of je medicijnen gebruikt. Geef het dus zelf aan. Bij de controle-afspraak nemen wij een medische vragenlijst met je door waarbij dit ook ter sprake komt. We gaan uiteraard vertrouwelijk met deze informatie om.

Bij uitgebreide behandelingen ontvang je van ons een begroting. De begroting kan afwijken van de werkelijke kosten omdat we ook afhankelijk zijn van je zorgverzekeraar. Voor uitvoering van de gemaakte afspraken is een ondertekening van je nodig. Ondertekening is pas dan bindend indien je daadwerkelijk de behandeling hebt gehad.

Wij maken voor onze facturering gebruik van de service van Infomedics. Verdere informatie over de betalingsvoorwaarden en contactgegevens is te verkrijgen bij de balieassistente of op de site van Infomedics. Wil je geen facturen ontvangen via Infomedics dan dien je de factuur na afloop van de behandeling contant te voldoen.