Anxious patients - angstige patienten

Angstige patiënten

Omgaan met angstige patiënten voor de tandarts

Bij Tandheelkundig Centrum Hannibal begrijpen we dat een bezoek aan de tandarts voor sommigen een uitdaging kan zijn. Ons team is speciaal getraind om patiënten met tandartsangst gerust te stellen. Wij bieden een kalme en ondersteunende omgeving waar je je veilig en begrepen voelt. Onze benadering is zacht en geduldig, en we nemen de tijd om elke stap van uw behandeling uit te leggen. Zo streven we ernaar om je ervaring zo comfortabel en stressvrij mogelijk te maken. Bij ons ben je in goede handen.

Mooie resultaten

Huisregels

Alle behandelingen vinden plaats op afspraak.Je kunt ons helpen te voorkomen dat behandelingen uitlopen door 5 of 10 minuten voor je afspraak aanwezig te zijn. Jammer genoeg kunnen we door spoedgevallen niet garanderen dat je altijd op tijd geholpen wordt. (Deze uitlooptijd is op geen enkele manier op de praktijk te verhalen.) Wij sturen je 1 dag voor de afspraak een herinnering per e-mail. Bij behandelingen die langere tijd kosten bellen we ook ter herinnering. Dit is een kosteloos service en kan alleen gedaan worden als we ook het juiste e-mailadres en telefoonnummer hebben. Mocht je geen mail hebben ontvangen dan ben je zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de afspraak.

Ben je niet helemaal tevreden over de behandeling neem dan contact met ons op. In principe geldt er voor tandartsbehandelingen geen garantie, maar we zijn altijd bereid samen met jou de situatie te bekijken om tot een goede oplossing te komen.

Bij uitgebreide behandelingen ontvang je van ons een begroting. De begroting kan afwijken van de werkelijke kosten omdat we ook afhankelijk zijn van de zorgverzekeraar. Voor uitvoering van de gemaakte afspraken is een ondertekening van jou nodig. Ondertekening is pas dan bindend als je daadwerkelijk de behandeling hebt gehad.

Op deze pagina kun je rustig alle huisregels nalezen.