Esthetische tandheelkunde

Gebitsverfraaiing

Dit onderdeel van de tandheelkunde richt zich op het verfraaien van het gebit. Wie wil er nou niet een stralende lach met mooie witte tanden?

Wat vroeger een onbereikbaar ideaal leek is nu voor heel veel mensen haalbaar want de kennis en kunde van tandartsen op dit gebied is enorm toegenomen (en groeit nog steeds).

  • Bleaching (bleken)
  • Facings (veneers en composiet facings)
  • Inlays
  • Kroon- en brugwerk
  • Composiet vullingen
  • Implantologie

Resultaten

Huisregels

Wij maken voor onze facturering gebruik van de service van Infomedics Verdere informatie over de betalingsvoorwaarden en contactgegevens is te verkrijgen bij de balieassistente of op de site van Infomedics: www.infomedics.nl. Wilt je liever geen facturen ontvangen via Infomedics dan kun u de factuur na afloop van de behandeling contact voldaan.

Alle behandelingen vinden plaats op afspraak. Je kunt ons helpen te voorkomen dat behandelingen uitlopen door 5 of 10 minuten voor je afspraak aanwezig te zijn. Jammer genoeg kunnen we door spoedgevallen niet garanderen dat je altijd op tijd geholpen wordt. (Deze uitlooptijd is op geen enkele manier op de praktijk te verhalen.) Wij sturen je 1 dag voor de afspraak een herinnering per e-mail. Bij behandelingen die langere tijd kosten bellen we ook ter herinnering. Dit is een kosteloos service en kan alleen gedaan worden als we ook het juiste e-mailadres en telefoonnummer hebben. Mocht je geen mail hebben ontvangen dan ben je zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de afspraak.

Op deze pagina kun je rustig alle huisregels nalezen.