Kroon- en brugwerk

Goede oplossing bij beschadigd gebit

De kroon biedt een goede oplossing als tanden of kiezen sterk door caries beschadigd zijn. Vooral als er deze tanden en kiezen niet voldoende retentie hebben voor een vulling. De kroon geeft de tand of kies zijn vorm en functionaliteit terug. Bruggen worden gemaakt om één of meerdere verloren tanden of kiezen te vervangen.

Huisregels

Alle behandelingen vinden plaats op afspraak. Je kunt ons helpen te voorkomen dat behandelingen uitlopen door 5 of 10 minuten voor je afspraak aanwezig te zijn. Jammer genoeg kunnen we door spoedgevallen niet garanderen dat je altijd op tijd geholpen wordt. (Deze uitlooptijd is op geen enkele manier op de praktijk te verhalen.) Wij sturen je 1 dag voor de afspraak een herinnering per e-mail. Bij behandelingen die langere tijd kosten bellen we ook ter herinnering. Dit is een kosteloos service en kan alleen gedaan worden als we ook het juiste e-mailadres en telefoonnummer hebben. Mocht je geen mail hebben ontvangen dan ben je zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de afspraak.

Het is voor de behandelingen belangrijk te weten of je gezondheidsproblemen hebt en of je medicijnen gebruikt. Geef het dus zelf aan. Bij de controle-afspraak nemen wij een medische vragenlijst met je door waarbij dit ook ter sprake komt. We gaan uiteraard vertrouwelijk met deze informatie om.

Wij maken voor onze facturering gebruik van de service van Infomedics Verdere informatie over de betalingsvoorwaarden en contactgegevens is te verkrijgen bij de balieassistente of op de site van Infomedics: www.infomedics.nl. Wilt je liever geen facturen ontvangen via Infomedics dan kun u de factuur na afloop van de behandeling contact voldaan.

Op deze pagina kun je rustig alle huisregels nalezen.