Gebitsprothetiek

Meerdere soorten protheses

Een gedeeltelijke prothese is een gedeeltelijk gebit, dat bij een patiënt met nog deels natuurlijke tanden wordt geplaatst om verloren gegane elementen te vervangen. Het kunstgebit steunt deels op de weke delen in de mond en deels op de natuurlijke tanden of implantaten. Zijn er nog genoeg tanden of kiezen in uw gebit die voor kronen goed zijn dan heeft u met de telescoop-prothese een comfortable oplossing ,om verloren gegane elementen te vervangen.

Volledige prothese

Bij een volledige prothese rust het geheel op het slijmvlies. Een dergelijke prothese wordt geplaatst bij een volledig tandeloze patiënt om de kauwfunctie te herstellen.

Implantaat-gedragen prothese

De implantaat-gedragen prothese zit vast aan een aantal implantaten in de mond. Op de implantaten wordt een constructie gemaakt waarop het gebit wordt vastgemaakt,. Met een implantaat-gedragengebit ben je verzekerd van een goedzittend gebit waarmee alles kan worden gegeten, terwijl bovendien het gezicht een natuurlijker aanzien krijgt.

Onze resultaten

Huisregels

Wij vinden privacy belangrijk en gaan vertrouwelijk met jouw gegevens om. je recht op privacy bestaat uit een geheimhoudingsplicht en het recht op behandeling buiten waarneming van derden. De geheimhoudingsplicht kan alleen worden doorbroken met jouw toestemming, bij een wettelijke plicht of bij een conflict van plichten.

Zodra je aanmeldt als patiënt binnen onze praktijk vragen we je om een aantal persoonlijke gegevens door te geven die gebruikt worden om je goed van dienst te kunnen zijn.

Zorg ervoor dat je wijzigingen van persoonlijke gegevens zoals bijvoorbeeld adres, telefoonnummer of je zorgverzekering aan ons doorgeeft. Dit kan aan de balie of per mail. Je bent zelf verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je eigen gegevens.

Op deze pagina kun je rustig alle huisregels nalezen.