Mondhygiëne

Een gezonde mond is de basis van een gezonde glimlach

Bij Tandheelkundig Centrum Hannibal leggen we de focus op uitstekende mondhygiëne. Onze deskundige mondhygiënisten bieden grondige reinigingen, advies over tandverzorging en individuele behandelplannen afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om preventie, het behandelen van tandvleesaandoeningen of gewoon voor een frissere adem, wij staan klaar om je te helpen jouw mondgezondheid op het hoogste niveau te houden. Laten we samen je glimlach stralend en gezond houden!

Huisregels

Omdat we graag in een schone mond werken vragen wij je om voorafgaand aan een afspraak de tanden poetsen: thuis of in onze poetshoek.

Om overlast te voorkomen verzoeken wij jou de telefoon op stil te zetten en niet te telefoneren in de wachtkamer en de behandelkamer. Ook zijn huisdieren niet toegestaan in de wachtkamer.

Het is voor de behandelingen belangrijk te weten of je gezondheidsproblemen hebt en of je medicijnen gebruikt. Geef het dus zelf aan. Bij de controle-afspraak nemen wij een medische vragenlijst met je door waarbij dit ook ter sprake komt. We gaan uiteraard vertrouwelijk met deze informatie om.

Op deze pagina kun je rustig alle huisregels nalezen.